sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kiikkaa kaakkaa...

Viime päivinä meillä ollaan oltu pääasiassa ulkona, Terassilaajennus on hyvässä vauhdissa. Kesällä pihalla tulee vietettyä runsaasti aikaa, joten sisäsisustus jää vähän rappiolle (ehkä ihan hyvä;). Ja mikäs kuuluukaan paremmin kesäpihalle kuin keinu/kiikku? Keinu on mielestäni paras yksinkertaisena ja perinteisenä puisena versiona; ja myös helppo toteuttaa. Meidän pikkuinen ei vielä pysy "isojen" keinussa, joten olen tyytynyt haaveilemaan. Sekä viime että tällä viikolla olen käynyt ihastelemassa Granit:issa  kuvien 398 ja 399 ihania keinuja.   Eikä hintakaan ole paha! Minun pitää kuitenkin vielä muutama vuosi odottaa ennen kuin voin kuvan tyylisiä meille hankkia.


398, kuva lainattu:
https://www.granit.com/product.html/trapets/gunga-53cm?category_id=210

399, kuva lainattu:
https://www.granit.com/product.html/gunga-rund-d30cm


400, pikkuinen pääsi kyläreissulla "hämähäkkikeinuun"

Rivitaloasumisen ehdoton plussa on valmiiksi pihalla oleva leikkipuisto. Mutta vaikka sisäpihallamme on vauvakeinu, halusin pikkuiselle oman keinun takaterassillekin. Sen verran innostunut keinuilusta meidän pikku-ihminen on! Haavekuvissani hän keinuu tuossa ja äiti saa ottaa vapaasti aurinkoa! 8) Suomalaiselta plastolta löytyy perushyvä muovinen ja turvallinen vauvakeinu. Värillisien keinujen lisäksi valikoimaan on ilmestynyt mustia ja valkoisia. Jes! Prismasta meille kotitutui valkoinen (401, 402). On muuten ihan tyylikäs muovinen ylistys suomalaiselle muotoilulle (siis oikeasti:D)!


401


402



Keinuttavaa sunnuntai-iltaa!





2 kommenttia:

  1. Ihana keinuja. Meillä on tuo sama keinu. Ihan mahtavaa, että kaikki ei ole enää lapsille mahdollisimman kirkkaan väristä.

    VastaaPoista