keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Sisko sisustaa

Meillä on tyttären kanssa tällä viikolla "hiihtoloma" miehen työskennellessä normaalisti. Eli aikalailla normaalia arkea.Halusin kuitenkin vähän lomantuntua, joten olemme yökyläilleet siskoni luona, joka asuu lähistöllä, ja miehen työmatka ei paljoa pitene. Kotona odottelee useampiakin sisustusprojekteja, mutta ne ovat aika lailla olleet jäässä viime päivinä. Ajattelinkin kuvata tänään teille siskoni kodista muutaman ihanan yksityiskohdan.

Minulla on siskoni, jonka kotia tänään kuvailen, kanssa aika samanlainen sisustusmaku. Itse käytän vaan hieman enemmän värejä:). Vaihtelemmekin keskenään sisustustavaroita ja selailemme yhdessä blogeja sekä sisustuslehtiä. Toki sisko on saanut toteuttaa itseään suuremassa mittakaavassa, sillä he ovat rakentaneet talon kokonaan itse ja hän on saanut päättää kaikki materiaalit alusta lähtien. Talo on vielä hieman vaiheessa sisustuksen puolesta, ainoastaan olkkari on kokonaan valmis, mutta kiva jo nyt ;). Me taas olemme muokanneet valmiiksi rakennetusta kohtuullisen uudesta talosta itselle mieluisain, ilman jättisuuria projekteja. Mutta tiedän, että tuo "täysin vapaat kädet" -aika koittaa vielä meillekin. Nyt on hauska ihastella sekä siskojeni että veljieni kauniita omakotitaloja, jollaista me emme vielä tarvitse.


140, Yläkaapittoman keittiön liesituulettimen taakse on asennettu laatta tiililadonnassa, mikä tuo hyvin ilmettä.
 String -hylly toimii loistavasti välitilassa.

142, keittiön pesupiste

143,  näkymä keittiöön leikkihuoneesta. 
Kuvakulmasta näkyy hieman kodin hienoa täyskaksikerroksista lautakattoa.

On muuten siinä mielessä onni, että olen perheen nuorin.Sillä ehdin nähdä isosisarrusten talonrakennus- ja remontoitiprojektit, niistä voi sitte ottaa vihiä minkälaiset ratkaisut toimisivat itselle ja millaiset ei missään nimessä. (Kavereistamme ehkä kaksi on rakentanut "vasta".) Kaikki siskoni ovat kait saaneet innokkuuden sisustukseen verenperintönä äidiltä, joku enemmän ja joku vähemmän. Siskoni on käyttänyt tämän talon sisustamisessa apuna jonkin verran suunnitelijaa, ja suosittelenkin lämpimästi ainakin "varmistamaan" omat ideat ammattilaisella. Kuitenkin kaikilla on tosi ihanat kodit ja mikä tärkeintä; omannäköiset.


144, Ihanan kevyt työpiste! Taso tilattiin laatuvanerista, kannattimet on ikeasta.


145, Toisen sohvan virkaa toimittaa itsetehdyssä vanerilaatikossa oleva runkopatja.
 ("Pääsohva" on valkoinen kangassohva.)

146, Lapsiperheen olohuoneeseen sopii hyvin ovelliset hyllyköt.
Näyttävä korkkipohjainen valaisin on ikean sinnerlig -sarjasta (lempparini :))147, Olohuoneen wc:ssa (vielä hieman keskeneräinen) on kaunis raakalautainen taso,
 suloiset talohyllyköt ja ihanan kevyt lamppu.
 Tässä näkyy ajan trendi: myös wc -tilojen kalusteet ja valaisimet ovat kevyitä,
 ei-integroituja sekä talon muuhun sisustukseen sopivia.


148, Piano taitaa löytyä oikeastaan kaikilta sisaruksiltani, ehkä se on perua kotoa...
 Tämä pianon päällä oleva taulu on lempparini. 


149, Ostimme yhdessä seinämaalia vuoden värin vuonon sävyisenä, tarkoituksena jakaa se ja maalata lastemme huoneen seinää (sisko tokaluokkalaisen ja minä vauvamme)
Siskoni ehti ensin, hänen poikansa sängyn vierusta on saanut ihanan "kuusikon".


150, Myös kylpyhuonen valkoiset laatat ovat tiililadonnassa.  Kaunisja siro musta penkki on prismasta

151,Kylpyhuoneen kaapit ovat virtaviivaiset,
 vaaleanpunaiset ja kupariset somisteet pehmentävät ilmettä.


Tämä koti on kyllä aivan tosi ihana <3! Kauniita unia keskiviikkoon!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis koti ja ihana keittiö! Me ei olla ikinä itse myöskään rakennettu, vaikka asutaan jo toista omakotitaloa. Toisten valintoihin on aina pitänyt jossain määrin taipua, vaikka ajan myötä on keittiöitäkin vaihdettu (edellisessä kodissa).

    VastaaPoista
  2. Niin on :) voihan toisen rakentamaa muokata onneksi, ja rakentaminen itsessään on kuluttava prosessi (jos itse tekee :). Meillä on jossain vaiheessa tarkoitus remontoida vanha talo kunnolla tai rakentaa, mutta minulla ei ole vielä palo omakotitaloon. Isossa talossa on se hyöty, että enemmän neliöitä sisustaa ja mahdollistaa eri ratkaisuja. Teillä on kaunis koti, vaikkei itserakentama olekaan!

    VastaaPoista