keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Mansen blogikirppis

Me olimme edellisen viikonlopun reissussa Tampereella. Kaksi päivää on liian lyhyt aika kyseiseen kaupunkiin, mutta saimme mahdutettua viikonloppuun kaikkea kivaa. Muun muassa näimme sukulaisiani, tytön kummitätiä, ulkoilimme, paistoimme makkaraa syysillassa ja mies pääsi harrastamaan kaverin kanssa. Yksi viikonlopun kohokohta oli sunnuntaiaamuinen vierailu Mansen blogikirppiksellä. Bongasin saatumalta tapahtuman sunnuntaiaamuna OmaShopin nettisivuilta, ja sinnehän oli päästävä.




Blogikirppikseltä löytyi muun muassa ihania himmeli- & käpy -pakettikortteja. Lisäksi oot niin ihana -kortteja sai ootniinihana -pisteeltä




200 ensimmäiselle kävijälle jaettiin ämpäreitä, ja satuimme siskoni kanssa juuri ja juuri mahtumaan tuohon porukkaan. Ämpärini sisälsi muun muassa servetttejä, hammasharjan, erilaisia voide- ja hajuvesinäytteitä, avaimenperän, karkkia ja ihania esitteitä. Pelkästään tämän sankon takia kannatti kyllä lähteä! Lisäksi pikkuvieraille oli jaossa ihania yllätyspusseja.




Mansen blogikirppiksellä oli siis bloggareita myymässä tavaroitaan sekä lisäksi muutama designyritys. Esimerkiksi tuo ihana ennalta mainitsemani OmaShop. Pöydät notkuivat mitä ihanimmista jutuista. Itselleni mukaan tarttui keltainen kahvipannu -blogin pöydästä todella vanhoja perhostauluja. Ai että tuo pähkinäpuun sävy kehyksissä näyttää taas raikkaalta! Perhostauluista yksi pääsi porraskäytävään ja kaksi makuuhuoneen seinälle. Lopulliset sijoituspaikat tauluille muotoutuvat ajan kanssa.



Myös aamulehti kirjoitti tuosta tapahtumasta. Tulipa taas todettua että joskus parhaat tekemisideat löytyvät spontaanisti!


Leppoisaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti