sunnuntai 17. tammikuuta 2016

SisustusSaippuat

Tunnustan: olen friikki, saippuafriikki. Tai oikeastaan tarkemmin muotoiltuna saippuapullofriikki. Tänään päätin olla visusti päivittämättä blogia, ja keskittyä perheeseeni sekä vieraisiin. Olen kuitenkin innoissani uudesta harrastuksesta ja vajaan viikon vanhaa blogia on tsekattu jo yli tuhat kertaa, joten sen kunniaksi väsäsin postauksen pyhänäkin.

18, joululahjaksi saamani käsitiskiaine (MIA design shop:ista)

Ja sitten asiaan. En ole vuosiin tyytynyt kaupan muovisiin pulloihin saippuoissa ja muissa pesuaineissa. Sen sijaan ostan tasaiseen tahtiin erityylisiä pumppupulloja, jotka täytän isosta kanisterista. Aina kun hankin uuden pullon, entinen saa paikan jostakin ”johon en ole vielä keksinyt laittaa hienompaa pulloa”. Tavastani voi huomata myös säästö & kierrättämis -aspektin. Perhepullo on pitkällä tähtäimellä edullisempi ja muovisista pikkupulloista tulee turhaan jätettä.

19

Tällä hetkellä pääkäsienpesupaikkaamme koristaa kodin1:stä ostettu hauska ryppyisen näköinen täyttöpullo (kuva 19). Pidän pullon luomasta rennosta vaikutelmasta.

20
Samalla altaalla suoritetaan vauvamme pesut, joten tuunasin hänelle ikeasta ostamastani lasipullosta (ennen tiskiainepullona) dymon avulla saippuapullon (kuva 20).

21

Yläkerran wc:tä koristaa stockmannilta ostettu lasinen pullo (kuva 21). Nämä pullot ovat muuten yleensä hulluilla päivillä tarjouksessa (ja niitä löytyy myös trendikkään ruskeana)! Tämän pullon haluaisin jo pävittää, mutta olen päättänyt siirtää päivittämistä Viron reissuun asti. Käyn yleensä ainakin vuosittain Virossa (vanhempieni kesäpaikka sijaitsee siellä). Kauppakeskus viru:ssa Tallinnassa on aivan ihana vanhanaikanen saippuakauppa, jossa saa leikata itselle valitsemastaan saippuasta sopivan kokoisen palasen. Kauppakeskuksessa on valitettavasti kuvaaminen kielletty. Sieltä siis ajattelin ostaa ihan perinteisiä erilaisia palasaippuoita yläkerran vessaamme. (Toki samantyylisiä kauppoja suomestakin löytyy, mutta yhtä idyllistä ei ole tullut vastaan.)


22, joulupukki muisti himosaunojaa myös tuoksuilla.
 Saunatuoksupulloja ei tarvitse onneksi vaihtaa.

Kuulun siihen ryhmään ihmisiä, jotka käyttävät hiuksiinsa ihan markettituotteita. Edellisestä seuraa visualistille suuri ongelma. Kirkuvan eriväriset shampoot, hoitoaineet, suihkugeelit ja hiusnaamiot eivät näytä tyylikkäiltä kylpyhuoneen avohyllyillä. Olen miettinyt näidenkin tuotteiden laittamista erilaisiin täyttöpulloihin. Onnekseni kummityttö myi luokkaretkirahastoon kaypro:n pitkäkestoisia ja mielestäni harmonisempia pulloja; ne saavat koristaa kylpyhuonettamme (kuva 23) ainakin loppumiseensa asti.

23

Kuvassa myös kodin1:stä vauvallemme hankittu oma kuparinen löylykiulu <3, joka on toiminut vielä ainoastaan läiskyttämistarkoituksessa.

Saippuan suloistuttamaa sunnuntai-iltaa!

7 kommenttia:

  1. Ihana blogi täällä!! Onnea hyvästä alusta ja menestystä bloggaamiseen!! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♥♥ Oon yrittänyt ilmottaa itteni teijän huipun blogin seuraajaksi, kuitenkaan siinä onnistumatta.. ;)

      Poista
  2. Huomasitko vauvan saippuapullon tekstissä virhettä?😁 Kiva blogi,seuraan mut kommentointi saattaa jäädä...

    VastaaPoista
  3. Ei tartte kommentoida jos ei asiaa :) Hyvä huomio; pullossa on alunpitäen ollut myös a, mutta se oli puuhatessa tippunut. En kuvaushetkellä huomannut sitä, ja en alkanut sitten uudestaan kuvaileen, mutta asia on korjattu kotonamme ;) Ja kiitos kehusta ♥ Omaksi yllätykseksi lukijoita on ilmottautunut lukuisasti:)

    VastaaPoista
  4. Hyviä ideoita, kauniita ja edullista! Täytyypä käydä tarkistamassa tuo Mia desingn shop :)

    VastaaPoista